SUMMER CHOCO LATE

  • 40 g czekolady w proszku Simply
  • 200 ml zimnego mleka
  • 30 ml syropu DVG pomarańczowego
  • szklanka kostek lodu
  • bita śmietana
  • skórka pomarańczy
Czekoladę w proszku wymieszaj z odrobiną gorącej wody, następnie wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Podawaj w 200 ml szklance, udekorowane bitą śmietaną i skórką pomarańczową.

ICED COCONUT FRAPPE

  • 15 ml syropu DVG kokosowego
  • 2 espresso (60 ml)
  • 200 ml frappe DVG Vanilla Creme
  • lód w kostkach
  • sos DVG czekoladowy
W blenderze umieść kolejno:  syrop, espresso, frappe i lód. Miksuj do uzyskania jednolitej masy. Podawaj w 360 ml szklance, ozdobione sosem czekoladowym

VANILLA FRAPPE

  • 200 ml frappe DVG Vanilla Creme
  • 30 ml espresso
  • lód w kostkach
  • sos DVG biała czekolada do dekoracji
Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Podawaj w 360 ml szklance. Górę udekoruj sosem z białej czekolady.

BLUEBERRY FRAPPE

  • 30 g bazy White Chocolate Frappe Simply
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml syropu jagodowego Simply (Blueberry)
  • lód w kostkach

 

Zmiksuj wszystkie składniki przy użyciu blendera az do uzyskania jednolitej konsystencji.

CHOCOLATE CARAMEL FRAPPE

  • 30 g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG karmelowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka kostki karmelowe

Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Dodaj lód i sos, zmiksuj w blenderze. Podawaj udekorowane karmelowymi kostkami. 

Chocolate Orange Sundae Frappe

  • 30 g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG czekoladowego
  • 10 ml syropu Simply pomarańczowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka z czekoladowych wiórków

Wymieszaj proszek frappe z mlekiem. Dodaj sos, syrop i lód, a następnie zmiksuj wszystko w blenderze. Udekoruj górę czekoladowymi wiórkami.

Double Chocolate Frappe

  • 30 g Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG czekoladowego
  • lód w kostkach
  • posypka Mini Curls Plain Chocolate
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Dodaj lód i sos, zmiksuj w blenderze. Podawaj udekorowane czekoladową posypką.

MINT CHOCOLATE FRAPPE

  • 30 ml White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml polewy DVG czekoladowej
  • 10 ml syropu DVG miętowego
  • lód w kostkach
Przy użyciu blendera zmiksuj wszystkie składniki. Udekoruj wiórkami czekoladowymi.

Strawberry Cheesecake Frappe

  • 30 g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG truskawkowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone truskawki
  • posypka Biscuit Crumbs
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj na jednolitą masę. Udekoruj posypką suszona truskawka i Buiscuit Crumbs.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec