STRAWBERRY FRAPPE

  • 30 g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG truskawkowego
  • lód w kostkach
  • posypka suszone truskawki
  • posypka Biscuit Crumbs
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Dodaj lód i sos, zmiksuj w blenderze. Podawaj udekorowane posypką z suszonych truskawek i Biscuit Crumbs.

White Chocolate Raspberry Frappe

  • 30g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 40 ml syropu Simply malinowego (Raspberry)
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone maliny
Wymieszaj frappe z mlekiem a następnie umieść wszystkie składniki w blenderze. Miksuj do momentu uzyskania jednolitej konsystencji. Podawaj w 360 ml szklance udekorowane suszoną maliną.

Cherry Lemoniade

170 ml lemoniady Simply 
10 ml syropu DVG wiśniowego (Cherry)
1/3 szklanki kostek lodu

Wszystkie składniki umieść w 300 ml szklance i dobrze wymieszaj. 

Raspberry Lemonade

  • 170 ml lemoniady Simply
  • 10 ml syropu DVG malinowego (Raspberry)
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszona malina

Do szklanki wypełnionej w 1/3 lodem, wlej syrop a następnie lemoniadę. Zamieszaj delikatnie. Udekoruj suszoną maliną.

Strawberry Lemonade

  • 170 ml lemoniady Simply
  • 10 ml syropu DVG truskawkowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone truskawki

Wszystkie składniki umieść w 300 ml szklance, delikatnie wymieszaj. Udekoruj suszoną truskwką.

Tropical Lemonade

  • 170 ml lemoniady Simply
  • 10 ml syropu DVG mango
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszony ananas
  • posypka suszone mango

Umieść wszystkie składnki w 360 ml szklance. Wymieszaj. Udekoruj posypkami z suszonych owoców.

Fruity Cooler

  • 25 ml syropu DVG jabłkowego (Apple)
  • 1 kawałek świeżej limonki
  • 50 ml soku z żurawiny
  • woda gazowana Highland Spring
Wypełnij wysoką szklankę kostkami lodu, na zawartość wyciśnij świeżą lionkę i wrzuć ją do środka. Dodaj syrop, sok żurawinowy, dopełnij wodą gazowaną Highland Spring. Zamieszaj.

Jubilee Bubbles

  • 25 ml syropu DVG grenadyna (Grenadine)
  • 1 kawałek świeżej limonki
  • 5 świeżych listków mięty
  • Woda gazowana Highland Spring
Przygotuj w kieliszku na wino. Wypełnij go do połowy lodem, dodaj listki mięty, dopełnij lodem. Na zawartość kieliszka wyciśnij świeżą limonkę, wrzuć ją do środka. Dodaj syrop, uzupełnij wodą gazowaną Highland Spring, zamieszaj.

Red Sparkle

  • 25 ml syropu DVG malinowego (Raspberry)
  • 1 kawałek świeżej limonki
  • 3 świeże maliny
  • woda gazowana Highland Spring
Wypełnij wysoką szklankę lodem w kostkach, wyciśnij świeżą limonkę i wrzuć do środka. Dodaj syrop, dopełnij wodą gazowaną Highland Spring, zamieszaj. Udekoruj świeżymi malinami.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec