BANANACCINO

  • 25 ml sosu DVG karmelowego
  • 20 ml syropu DVG bananowego (Banana)
  • 1 espresso (30 ml)
  • 150 ml zimnego mleka

Do szklanki o pojemności 360ml wlej polewę i syrop. Dodaj espresso i spienione mleko. Mleczną pianę udekoruj rysunkiem z polewy karmelowej.

ORANGE MOCHA

  • 30 ml sosu czekoladowego DVG (chocolate)
  • 15 ml syropu pomarańczowego DVG (orange)
  • 1 espresso (30 ml)
  • 200 ml zimnego mleka
  • bita śmietana
Do szklanki wlej polewę, syrop i espresso. Czekoladę i mleko podgrzej za pomocą dyszy. Dodaj do szklanki. Wymieszaj. Udekoruj bitą śmietaną.

Strawberry and White chocolate Mocha

  • 30 ml sosu DVG biała czekolada
  • 30 ml sosu DVG truskawkowego
  • 1 espresso (30 ml)
  • 150 ml  mleka

Do 250 ml szklanki wlej podgrzane mleko, dodaj sos biała czekolada, następnie wlej espresso. Zamieszaj. Udekoruj sosem truskawkowym.

Strawberry Steamer

  • 30 ml sosu DVG truskawkowego
  • 200 ml mleka

Podgrzej mleko i przelej do 250 ml szklanki. Dodaj sos truskawkowy. Wymieszaj.

Woda truskawkowo-cytrusowa

  • 30 ml sosu DVG truskawkowego
  • 80 ml soku pomarańczowego
  • 10 ml soku z limonki
  • woda sodowa
  • lód

Wszystkie składniki poza wodą wymieszaj w shakerze. Serwuj w wysokiej szklance wypełnionej lodem, dopełnij wodą i wymieszaj.

ZEBRA MOCHA

  • 25 ml sosu DVG czekoladowego
  • 25 ml sosu DVG biała czekolada
  • 1 espresso (30 ml)
  • 200 ml zimnego mleka
  • posypka z wiórków czekoladowych

Szklankę udekoruj na ściankach sosem czekoladowym. Dodaj syrop, espresso, dolej spienione mleko. Górę udekoruj wiórkami czekoladowymi.

Dark Macadamia Latte

  • 30 ml sosu STASERO Kahava
  • 7 ml syropu DVG orzechowego macadamia (Macadamia Nut)
  • 1 espresso (30 ml)
  • 325 ml zimnego mleka
Do 400 ml szklanki wlej podgrzane mleko i dodaj syrop oraz wlej espresso. Zamieszaj i udekoruj sosem.

KAHAVA STEAMER

  • 30ml sosu STASERO Kahava
  • 200ml mleka
Podgrzej mleko i przelej do 250 ml szklanki. Dodaj sos truskawkowy. Wymieszaj i podawaj.

SNOWY ICED VANILLA FRAPPE

  • 25 ml sosu Stasero Kahava
  • 7 ml syropu DVG French Vanilla
  • 1 espresso (30 ml)
  • 100 ml zimnego mleka
  • szklanka lodu w kostkach
  • gałka lodów waniliowych
  • wiórki czekoladowe
Ok. 360 ml szklankę udekoruj na ściankach sosem czekoladowym. Do blendera wrzuć lód, dodaj syrop, espresso i mleko. Zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Wlej do szklanki. Udekoruj gałką lodów i wiórkami czekoladowymi.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec