ABSTRACT

  • 10 ml syropu DVG Grenadine
  • 5 ml syropu DVG fruit malinowego (Raspberry)
  • 60 ml smoothie DVG brzoskwinia (Peach)
  • sok z 1 cytryny
  • 80 ml soku z czerwonych grajpfrutów
  • 100 g kostek lodu
Wszystkie skladniki wrzuć do blendera. Miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.

CUBISM

  • 1 ml syropu DVG fruit malinowego (Raspberry)
  • 1 ml likieru czekoladowego Mozzart
  • 60 ml gorącej kawy
  • 20 ml bitej śmietany
Do kieliszka typu shot wlej po kolei wszystkie składniki, delikatnie pomieszaj i ozdób bitą śmietaną.

EXPRESSIONISM

  • 20 ml syropu DVG fruit cytryna-limonka (Lemon/Lime)
  • 10 ml syropu DVG marakuja (Passion Fruit)
  • woda gazowana
Wysoką szklankę wypełnij lodem do ¾ wysokości. Dodaj syropy. Wypełnij wodą gazowaną. Wymieszaj. Na koniec możesz dodać kilka kropli syropu Passion Fruit.

POP ART

  • ½ kiwi – obranego i pokrojonego w kostkę
  • 10 ml syropu DVG fruit jabłkowego (Apple)
  • 10 ml soku z limonki
  • 40 ml zimnej wódki
W shakerze utłucz kiwi. Dodaj pozostałe składniki i kilka kostek lodu. Wstrząśnij w shakerze i przelej do kieliszka koktajlowego.

RENAISSANCE

  • 20 ml syropu DVG fruit malinowego (Raspberry)
  • 10 ml syropu DVG fruit truskawkowego (Strawberry)
  • 10 ml soku z limonki
  • 30 ml zimnej herbaty
Wysoką szklankę wypełnij lodem do ¾ wysokości, dodaj wszystkie składniki. Wymieszaj.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec