MINT GRANITA

  • 1000 ml syropu DaVinci miętowego
  • 2250ml wody
Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.

Mint Latte

  • 20 ml syropu DaVinci miętowego
  • 10 ml sosu DVG czekoladowego
  • 30 ml espresso
  • zimne mleko
Wlej syrop oraz sos do 180ml szklanki, dodaj espresso i uzupełnij świeżo spienionym mlekiem. Wymieszaj.

Raspberry Milk

  • 60 ml syropu DaVinci malinowego (Raspberry)
  • zimne mleko
  • lód w kostkach
Wypełnij dużą szklankę lodem do 3/4 objętości, dodaj syrop, zimne mleko i dobrze wymieszaj. Podawaj w szklance o pojemności 480ml.

Red Refreshment

  • 30 ml syropu Stasero malinowego (Raspberry)
  • 30 ml syropu Stasero miętowego (Peppermint)
  • 60 ml zimnego mleka
  • 3 gałki lodów malinowych
  • bita śmietana i listki mięty do dekoracji
Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze do uzyskania jednolitej masy, udekoruj bitą śmietaną i listkami mięty.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec