ICED TEA RED CHERRY

  • 1 torebka herbaty Bradley’s PLT Darjeeling
  • 200 ml wrzątku
  • lód w kostkach
  • 1-2 świeże wiśnie
  • syrop DVG wiśniowy do smaku
Zalej torebkę herbaty wrzątkiem i pozostaw na 5 min. Szklankę o pojemności ok. 300 ml wypełnij do połowy lodem dodaj wywar herbaciany i świeże wiśnie.  Zgodnie z preferencjami, dodaj syrop.

ICED TEA REFRESHMENT

  • 1 torebka herbaty Bradley’s PLT English Blend
  • 200 ml wrzątku
  • lód w kostkach
  • 3 cienkie plasterki jabłka
  • listki mięty
  • syrop DVG jabłkowy do smaku
Zalej torebkę herbaty wrzątkiem i pozostaw na 4 min. Do 300 ml szklanki wrzuć lód, dodaj wywar herbaciany, plasterki jabłka oraz listki mięty. Zgodnie z preferencjami, dodaj syrop.

JASMIN ICED TEA

  • 1 torebka Bradley’s  PLT Green Tea Jasmin
  • 200 ml gorącej ostudzonej do ok. 80⁰C wody
  • lód w kostkach
  • syrop DVG cytryna/limonka (Lemon/Lime) do smaku
Przygotuj miętowy napar, zalewając torebkę gorąco wodą i pozostawiając na 5 min. Wlej go do wcześniej przygotowanej 300 ml szklanki z lodem. Dodaj syrop w zależności od preferencji smakowych.

SUMMER BERRIES ICED TEA

  • 1 torebka herbaty Bradley’s PLT Red Fruit
  • 200 ml wrzątku
  • 2 grona czarnej porzeczki
  • lód w kostkach
  • syrop DVG lemon & lime
Zalej torebkę herbaty wrzątkiem. Pozostaw na 5 min. Przygotuj 300 ml szklankę z lodem, dodaj wywar herbaciany i czarną porzeczkę.  Dodaj syrop do smaku.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec