Choco Cherry

  • 20 ml syropu DVG wiśniowego
  • 240 ml czekolady Premium DVG
  • bita śmietana
  • posypka czekoladowe kuleczki
Wlej syropy do 360 ml szklanki. Spień czekoladę i dodaj do szklanki. Zamieszaj. Udekoruj bitą śmietana i czekoladowymi kuleczkami.

CHOCOLATE SHOW

  • 15 ml syropu DVG waniliowego
  • 15 ml syropu DVG miodowego
  • 90 ml czekolady Premium DVG
  • 100 ml zimnego mleka
  • bita śmietana
  • sos DVG czekoladowy do dekoracji
Wlej syropy do 360 ml szklanki. Spień czekoladę zmieszaną z mlekiem i dodaj do szklanki. Wymieszaj. Udekoruj bitą śmietana i sosem czekoladowym.

CHOCOLATINUT

  • 30 ml syropu DVG Hazelnut
  • 180 ml czekolady Premium DVG
  • 1 espresso (30 ml)
  • bita śmietana
  • posypka z orzechów laskowych
Do 300 ml kubka wlej kolejno syrop, espresso, a następnie spienioną czekoladę. Wymieszaj. Udekoruj bitą śmietaną i posypką z orzechów laskowych.

CHOCONUT DREAM

  • 120 ml czekolady Premium DVG
  • 15 ml syropu DVG kokosowego
  • 90 ml zimnego mleka

Czekoladę, syrop i mleko wlej do dzbanka, podgrzej za pomocą dyszy. Udekoruj bitą śmietaną.

ICE CHOCO MINT

  • 20 ml syropu DVG miętowego
  • 200 ml czekolady Premium DVG
  • lód w kostkach
  • bita śmietana
  • posypka czekoladowe rureczki
Zmiksuj syrop, czekoladę premium i lód w kostkach w blenderze na jednolita masę. Podawaj w 360 ml szklance. Udekoruj bitą śmietaną i posypką czekoladowe rureczki.

ICED DELICE

  • 120 ml czekolady Premium DVG
  • 15 ml syropu DVG Amaretto
  • 60 ml zimnego mleka
  • schłodzone espresso (30 ml)
  • kostki lodu

Wszystkie składniki wlej do blendera i zmiksowuj do uzyskania jednolitej tekstury.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec