Choco Orient

  • 50 g czekolady w proszku Simply
  • 220 ml zimnego mleka
  • 40 ml syropu DVG Spiced Chai
  • posypka cynamonowa beza
Do 300 ml szklanki dodaj kolejno syrop, czekoladę rozrobioną w odrobinie gorącej wody i spienione mleko. Wymieszaj. Udekoruj cynamonową posypką.

HOT ORANGE CHOCOLATE

  • 40 g czekolady w proszku Simply
  • 20 ml syropu DVG pomarańczowego
  • 200 ml zimnego mleka
  • pianki mini marshmallows

Czekoladę Simply wymieszaj z odrobiną gorącej wody aż do uzyskania jednolitej masy. Dodaj syrop, wypełnij spienionym mlekiem i dobrze wymieszaj. Udekoruj bitą śmietaną i wiórkami czekolady.

ICE RASPBERRY CHOCOLATE

  • 40 g czekolady w proszku Simply
  • 20 ml syropu DVG malinowego
  • 120 ml zimnego mleka
  • 2 gałki lodów waniliowych
  • kostki lodu

Przy użyciu blendera zmiksuj wszystkie składniki. Udekoruj bitą śmietaną i świeżymi lub suszonymi malinami.

ICE RASPBERRYCHOCOLATE

  • 40 g czekolady w proszku Simply
  • 20 ml syropu DVG malinowego
  • 120 ml zimnego mleka
  • 2 gałki lodów waniliowych
  • lód w kostkach
Przy użyciu blendera zmiksuj wszystkie składniki. Udekoruj bitą śmietaną i świeżymi lub suszonymi malinami.

ICED CHOCOLATE CLASSIC

  • 30 g czekolady w proszku Simply
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG czekoladowego
  • lód w kostkach
  • bita śmietana
  • posypka z wiórków z mlecznej czekolady
  • posypka z wiórków z gorzkiej czekolady
Czekoladę w proszku wymieszaj z odrobiną gorącej wody. Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Podawaj w 300 ml szklance, udekorowane bitą śmietaną i posypką z czekolady.

SUMMER CHOCO LATE

  • 40 g czekolady w proszku Simply
  • 200 ml zimnego mleka
  • 30 ml syropu DVG pomarańczowego
  • szklanka kostek lodu
  • bita śmietana
  • skórka pomarańczy
Czekoladę w proszku wymieszaj z odrobiną gorącej wody, następnie wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Podawaj w 200 ml szklance, udekorowane bitą śmietaną i skórką pomarańczową.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec