Choco Orient
- 50 g czekolady w proszku Simply
- 220 ml zimnego mleka
- 40 ml syropu DVG Spiced Chai
- posypka cynamonowa beza
HOT ORANGE CHOCOLATE
- 40 g czekolady w proszku Simply
- 20 ml syropu DVG pomarańczowego
- 200 ml zimnego mleka
- pianki mini marshmallows
Czekoladę Simply wymieszaj z odrobiną gorącej wody aż do uzyskania jednolitej masy. Dodaj syrop, wypełnij spienionym mlekiem i dobrze wymieszaj. Udekoruj bitą śmietaną i wiórkami czekolady.
ICE RASPBERRY CHOCOLATE
- 40 g czekolady w proszku Simply
- 20 ml syropu DVG malinowego
- 120 ml zimnego mleka
- 2 gałki lodów waniliowych
- kostki lodu
Przy użyciu blendera zmiksuj wszystkie składniki. Udekoruj bitą śmietaną i świeżymi lub suszonymi malinami.
ICE RASPBERRYCHOCOLATE
- 40 g czekolady w proszku Simply
- 20 ml syropu DVG malinowego
- 120 ml zimnego mleka
- 2 gałki lodów waniliowych
- lód w kostkach
ICED CHOCOLATE CLASSIC
- 30 g czekolady w proszku Simply
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml sosu DVG czekoladowego
- lód w kostkach
- bita śmietana
- posypka z wiórków z mlecznej czekolady
- posypka z wiórków z gorzkiej czekolady
SUMMER CHOCO LATE
- 40 g czekolady w proszku Simply
- 200 ml zimnego mleka
- 30 ml syropu DVG pomarańczowego
- szklanka kostek lodu
- bita śmietana
- skórka pomarańczy
Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!