ICED COCONUT FRAPPE

  • 15 ml syropu DVG kokosowego
  • 2 espresso (60 ml)
  • 200 ml frappe DVG Vanilla Creme
  • lód w kostkach
  • sos DVG czekoladowy
W blenderze umieść kolejno:  syrop, espresso, frappe i lód. Miksuj do uzyskania jednolitej masy. Podawaj w 360 ml szklance, ozdobione sosem czekoladowym

VANILLA FRAPPE

  • 200 ml frappe DVG Vanilla Creme
  • 30 ml espresso
  • lód w kostkach
  • sos DVG biała czekolada do dekoracji
Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Podawaj w 360 ml szklance. Górę udekoruj sosem z białej czekolady.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec