BLUEBERRY FRAPPE

  • 30 g bazy White Chocolate Frappe Simply
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml syropu jagodowego Simply (Blueberry)
  • lód w kostkach

 

Zmiksuj wszystkie składniki przy użyciu blendera az do uzyskania jednolitej konsystencji.

CHOCOLATE CARAMEL FRAPPE

  • 30 g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG karmelowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka kostki karmelowe

Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Dodaj lód i sos, zmiksuj w blenderze. Podawaj udekorowane karmelowymi kostkami. 

Chocolate Orange Sundae Frappe

  • 30 g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG czekoladowego
  • 10 ml syropu Simply pomarańczowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka z czekoladowych wiórków

Wymieszaj proszek frappe z mlekiem. Dodaj sos, syrop i lód, a następnie zmiksuj wszystko w blenderze. Udekoruj górę czekoladowymi wiórkami.

Double Chocolate Frappe

  • 30 g Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG czekoladowego
  • lód w kostkach
  • posypka Mini Curls Plain Chocolate
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Dodaj lód i sos, zmiksuj w blenderze. Podawaj udekorowane czekoladową posypką.

MINT CHOCOLATE FRAPPE

  • 30 ml White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml polewy DVG czekoladowej
  • 10 ml syropu DVG miętowego
  • lód w kostkach
Przy użyciu blendera zmiksuj wszystkie składniki. Udekoruj wiórkami czekoladowymi.

Strawberry Cheesecake Frappe

  • 30 g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG truskawkowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone truskawki
  • posypka Biscuit Crumbs
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj na jednolitą masę. Udekoruj posypką suszona truskawka i Buiscuit Crumbs.

STRAWBERRY FRAPPE

  • 30 g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG truskawkowego
  • lód w kostkach
  • posypka suszone truskawki
  • posypka Biscuit Crumbs
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Dodaj lód i sos, zmiksuj w blenderze. Podawaj udekorowane posypką z suszonych truskawek i Biscuit Crumbs.

White Chocolate Raspberry Frappe

  • 30g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 40 ml syropu Simply malinowego (Raspberry)
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone maliny
Wymieszaj frappe z mlekiem a następnie umieść wszystkie składniki w blenderze. Miksuj do momentu uzyskania jednolitej konsystencji. Podawaj w 360 ml szklance udekorowane suszoną maliną.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec