BANANACCINO
- 25 ml sosu DVG karmelowego
- 20 ml syropu DVG bananowego (Banana)
- 1 espresso (30 ml)
- 150 ml zimnego mleka
Do szklanki o pojemności 360ml wlej polewę i syrop. Dodaj espresso i spienione mleko. Mleczną pianę udekoruj rysunkiem z polewy karmelowej.
ORANGE MOCHA
- 30 ml sosu czekoladowego DVG (chocolate)
- 15 ml syropu pomarańczowego DVG (orange)
- 1 espresso (30 ml)
- 200 ml zimnego mleka
- bita śmietana
Strawberry and White chocolate Mocha
- 30 ml sosu DVG biała czekolada
- 30 ml sosu DVG truskawkowego
- 1 espresso (30 ml)
- 150 ml mleka
Do 250 ml szklanki wlej podgrzane mleko, dodaj sos biała czekolada, następnie wlej espresso. Zamieszaj. Udekoruj sosem truskawkowym.
Strawberry Steamer
- 30 ml sosu DVG truskawkowego
- 200 ml mleka
Podgrzej mleko i przelej do 250 ml szklanki. Dodaj sos truskawkowy. Wymieszaj.
Woda truskawkowo-cytrusowa
- 30 ml sosu DVG truskawkowego
- 80 ml soku pomarańczowego
- 10 ml soku z limonki
- woda sodowa
- lód
Wszystkie składniki poza wodą wymieszaj w shakerze. Serwuj w wysokiej szklance wypełnionej lodem, dopełnij wodą i wymieszaj.
ZEBRA MOCHA
- 25 ml sosu DVG czekoladowego
- 25 ml sosu DVG biała czekolada
- 1 espresso (30 ml)
- 200 ml zimnego mleka
- posypka z wiórków czekoladowych
Szklankę udekoruj na ściankach sosem czekoladowym. Dodaj syrop, espresso, dolej spienione mleko. Górę udekoruj wiórkami czekoladowymi.
Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!