Fruity Cooler

  • 25 ml syropu DVG jabłkowego (Apple)
  • 1 kawałek świeżej limonki
  • 50 ml soku z żurawiny
  • woda gazowana Highland Spring
Wypełnij wysoką szklankę kostkami lodu, na zawartość wyciśnij świeżą lionkę i wrzuć ją do środka. Dodaj syrop, sok żurawinowy, dopełnij wodą gazowaną Highland Spring. Zamieszaj.

Jubilee Bubbles

  • 25 ml syropu DVG grenadyna (Grenadine)
  • 1 kawałek świeżej limonki
  • 5 świeżych listków mięty
  • Woda gazowana Highland Spring
Przygotuj w kieliszku na wino. Wypełnij go do połowy lodem, dodaj listki mięty, dopełnij lodem. Na zawartość kieliszka wyciśnij świeżą limonkę, wrzuć ją do środka. Dodaj syrop, uzupełnij wodą gazowaną Highland Spring, zamieszaj.

Red Sparkle

  • 25 ml syropu DVG malinowego (Raspberry)
  • 1 kawałek świeżej limonki
  • 3 świeże maliny
  • woda gazowana Highland Spring
Wypełnij wysoką szklankę lodem w kostkach, wyciśnij świeżą limonkę i wrzuć do środka. Dodaj syrop, dopełnij wodą gazowaną Highland Spring, zamieszaj. Udekoruj świeżymi malinami.

Summer Refresher

  • 25 ml syropu DVG piernikowego (Gingerbread)
  • 5 plasterków świeżego ogórka
  • woda gazowana Highland Spring
Umieść plasterki ogórka na lodzie w kostkach w wysokiej szklance, dodaj pozostałe składniki, zamieszaj. Udekoruj świeżymi listkami mięty.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec