JASMIN ICED TEA

  • 1 torebka Bradley’s  PLT Green Tea Jasmin
  • 200 ml gorącej ostudzonej do ok. 80⁰C wody
  • lód w kostkach
  • syrop DVG cytryna/limonka (Lemon/Lime) do smaku
Przygotuj miętowy napar, zalewając torebkę gorąco wodą i pozostawiając na 5 min. Wlej go do wcześniej przygotowanej 300 ml szklanki z lodem. Dodaj syrop w zależności od preferencji smakowych.

SUMMER BERRIES ICED TEA

  • 1 torebka herbaty Bradley’s PLT Red Fruit
  • 200 ml wrzątku
  • 2 grona czarnej porzeczki
  • lód w kostkach
  • syrop DVG lemon & lime
Zalej torebkę herbaty wrzątkiem. Pozostaw na 5 min. Przygotuj 300 ml szklankę z lodem, dodaj wywar herbaciany i czarną porzeczkę.  Dodaj syrop do smaku.

EXOTIC ICED TEA

  • 1 torebka herbaty Bredley’s GF English Blend Classical
  • 200 ml wrzątku
  • 1 plaster świeżego ananasa
  • lód w kostkach
  • syrop DVG passionfruit do smaku
Przygotuj napar herbaciany, zalewając torebkę herbaty wrzątkiem (pozostawić na 5 min).  Do 300 ml szklanki dodaj kolejno: lód, napar herbaciany, plasterki ananasa i syrop. Wymieszaj.

GREEN GENERATION

  • 90 ml smoothie owoce lata DaVinci (Summer Fruit)
  • 15 ml syropu DVG cytryna/limonka(Lemon/Lime)
  • 120 ml schłodzonej herbaty Bradley’s GF Green Tea Lemon
  • lód w kostkach
Do 360 ml szklanki z lodem wlej smoothie i syrop. Dodaj schłodzoną herbatę , zamieszaj. Udekoruj listkami mięty.

HOT HONEY MOON

  • 20 ml syropu DVG cynamonowego
  • 15 ml syropu DVG miodowego
  • 120 ml herbaty Bradley’s GF English Blend Classical
  • odrobina cytryny
  • lód w kostkach
Wszystkie składniki  zmieszaj przy użyciu shaker’a. Podawaj w 360 ml szklance.

WINTER TEA

  • 1 torebka herbaty Bradley’s GF Cinnamon
  • 200 ml wrzątku
  • syrop DVG imbirowy do smaku
Zaparz herbatę w 200 ml kubku, zalewając torebkę wrzątkiem i pozostawiając na 5 min.  Dodaj syrop do smaku.

Bradley's the a la carte

Bradley's the a la carte

ICED TEA GREEN PEACH

  • 1 torebka herbaty Bradley’s FTO Green Tea
  • 200 ml ugotowanej i schłodzonej do 80⁰C wody
  • lód w kostkach
  • 2 plasterki brzoskwini
  • Syrop DVG brzoskwiniowy
Zalej torebkę herbaty wrzątkiem. Pozostaw na 5 min. Przygotuj 300 ml szklankę z lodem, dodaj wywar herbaciany i brzoskwinię.  Dodaj syrop do smaku.

INDIANSHAKE

  • 20 ml syropu DVG cynamonowego
  • 15 ml syropu DVG miodowego
  • 120 ml herbaty Bradley’s FTO English Blend
  • odrobina cytryny
  • lód w kostkach
Wszystkie składniki zmieszaj przy użyciu shaker’a. Podawaj w 360 ml szklance.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec