MINT CHOCOLATE FRAPPE

  • 30 ml White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml polewy DVG czekoladowej
  • 10 ml syropu DVG miętowego
  • lód w kostkach
Przy użyciu blendera zmiksuj wszystkie składniki. Udekoruj wiórkami czekoladowymi.

Strawberry Cheesecake Frappe

  • 30 g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG truskawkowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone truskawki
  • posypka Biscuit Crumbs
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj na jednolitą masę. Udekoruj posypką suszona truskawka i Buiscuit Crumbs.

STRAWBERRY FRAPPE

  • 30 g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG truskawkowego
  • lód w kostkach
  • posypka suszone truskawki
  • posypka Biscuit Crumbs
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Dodaj lód i sos, zmiksuj w blenderze. Podawaj udekorowane posypką z suszonych truskawek i Biscuit Crumbs.

White Chocolate Raspberry Frappe

  • 30g White Chocolate Frappe Powder
  • 120 ml zimnego mleka
  • 40 ml syropu Simply malinowego (Raspberry)
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone maliny
Wymieszaj frappe z mlekiem a następnie umieść wszystkie składniki w blenderze. Miksuj do momentu uzyskania jednolitej konsystencji. Podawaj w 360 ml szklance udekorowane suszoną maliną.

Cherry Lemoniade

170 ml lemoniady Simply 
10 ml syropu DVG wiśniowego (Cherry)
1/3 szklanki kostek lodu

Wszystkie składniki umieść w 300 ml szklance i dobrze wymieszaj. 

Raspberry Lemonade

  • 170 ml lemoniady Simply
  • 10 ml syropu DVG malinowego (Raspberry)
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszona malina

Do szklanki wypełnionej w 1/3 lodem, wlej syrop a następnie lemoniadę. Zamieszaj delikatnie. Udekoruj suszoną maliną.

Strawberry Lemonade

  • 170 ml lemoniady Simply
  • 10 ml syropu DVG truskawkowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone truskawki

Wszystkie składniki umieść w 300 ml szklance, delikatnie wymieszaj. Udekoruj suszoną truskwką.

Tropical Lemonade

  • 170 ml lemoniady Simply
  • 10 ml syropu DVG mango
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszony ananas
  • posypka suszone mango

Umieść wszystkie składnki w 360 ml szklance. Wymieszaj. Udekoruj posypkami z suszonych owoców.

Fruity Cooler

  • 25 ml syropu DVG jabłkowego (Apple)
  • 1 kawałek świeżej limonki
  • 50 ml soku z żurawiny
  • woda gazowana Highland Spring
Wypełnij wysoką szklankę kostkami lodu, na zawartość wyciśnij świeżą lionkę i wrzuć ją do środka. Dodaj syrop, sok żurawinowy, dopełnij wodą gazowaną Highland Spring. Zamieszaj.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec