Czekolada Simply

Przygotuj wspaniałą czekoladę, kiedy tylko zechcesz. Wybierz jeden z dostępnych smaków.

Ulotka-simply-czekolada-w-proszku
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. Kup na allegro
Macie dzis chandrę, albo długo oczekiwane spotkanie z przyjaciółką lub przyjacielem? Gorąca lub mrożona czekolada jest dobra na wszystko i należy ją pić tak często jak tylko się da.

Naukowo udowodniono, że czekolada ma znaczący wpływ na poprawę nastroju i nie chodzi tu tylko o słodki smak. W czekoladzie odkryto stymulanty, takie jak kofeina, teobromina, tyramina. Związki te podnoszą ciśnienie krwi i poziom glukozy, powodując jednocześnie uczucie podekscytowania i spełnienia.

Dostępne smaki

Prev Next

ICED CHOCOLATE CLASSIC

  • 30 g czekolady w proszku Simply
  • 120 ml zimnego mleka
  • 30 ml sosu DVG czekoladowego
  • lód w kostkach
  • bita śmietana
  • posypka z wiórków z mlecznej czekolady
  • posypka z wiórków z gorzkiej czekolady
Czekoladę w proszku wymieszaj z odrobiną gorącej wody. Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Podawaj w 300 ml szklance, udekorowane bitą śmietaną i posypką z czekolady.

ICE RASPBERRYCHOCOLATE

  • 40 g czekolady w proszku Simply
  • 20 ml syropu DVG malinowego
  • 120 ml zimnego mleka
  • 2 gałki lodów waniliowych
  • lód w kostkach
Przy użyciu blendera zmiksuj wszystkie składniki. Udekoruj bitą śmietaną i świeżymi lub suszonymi malinami.

HOT ORANGE CHOCOLATE

  • 40 g czekolady w proszku Simply
  • 20 ml syropu DVG pomarańczowego
  • 200 ml zimnego mleka
  • pianki mini marshmallows

Czekoladę Simply wymieszaj z odrobiną gorącej wody aż do uzyskania jednolitej masy. Dodaj syrop, wypełnij spienionym mlekiem i dobrze wymieszaj. Udekoruj bitą śmietaną i wiórkami czekolady.

ICE RASPBERRY CHOCOLATE

  • 40 g czekolady w proszku Simply
  • 20 ml syropu DVG malinowego
  • 120 ml zimnego mleka
  • 2 gałki lodów waniliowych
  • kostki lodu

Przy użyciu blendera zmiksuj wszystkie składniki. Udekoruj bitą śmietaną i świeżymi lub suszonymi malinami.

Choco Orient

  • 50 g czekolady w proszku Simply
  • 220 ml zimnego mleka
  • 40 ml syropu DVG Spiced Chai
  • posypka cynamonowa beza
Do 300 ml szklanki dodaj kolejno syrop, czekoladę rozrobioną w odrobinie gorącej wody i spienione mleko. Wymieszaj. Udekoruj cynamonową posypką.

SUMMER CHOCO LATE

  • 40 g czekolady w proszku Simply
  • 200 ml zimnego mleka
  • 30 ml syropu DVG pomarańczowego
  • szklanka kostek lodu
  • bita śmietana
  • skórka pomarańczy
Czekoladę w proszku wymieszaj z odrobiną gorącej wody, następnie wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Podawaj w 200 ml szklance, udekorowane bitą śmietaną i skórką pomarańczową.

https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/przepisy.czekoladaSimply.DSC_0112gk-is-379.pnglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/przepisy.czekoladaSimply.Food_Drinks_Cocoa_cup_023464_gk-is-379.pnglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/przepisy.czekoladaSimply.Food_Drinks__029519_gk-is-379.pnglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/przepisy.czekoladaSimply.hot_chocolate_with_whipped_cream_1280x800gk-is-379.pnglink
«
»

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec