Almond Cappuccino

  • 7 ml syropu DVG migdałowego (Almond / Amaretto)
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko

Umieść wszystkie składniki w ok. 180 ml filiżance i dobrze wymieszaj. 

Almond Latte Granita

  • 750 ml syropu DVG migdałowego (Almond)
  • 900 ml espresso
  • 2250 ml wody

Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.

Ananasowa Samba

  • 150 ml smoothie Annas i Marakuja
  • 50 ml mleka kokosowego
  • łyżka nasion chia
  • 1 cm startego imbiru
  • 10 kostek lodu

  • Całość zmiksować w blenderze. 

    Gor3 pompki syropu Mulled Fruit

    Banana Granita

    • 750 ml syropu DVG bananowego (Banana)
    • 2250 ml wody

    Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.

    Berry Lemonade

    • 30 ml - 60 ml syropu DVG truskawkowego (Strawberry)
    • 30 ml - 60 ml syropu DVG malinowego (Raspberry)
    • 1 szklanka lemoniady
    • lód

    Wypełnij dużą szklankę lodem do 3/4 objętości, dodaj lemoniadę i syropy, dobrze wymieszaj. Przepis dla szklanek o pojemności 480ml.

    Blueberry Slush

    • 60 ml syropu DVG jagodowego
    • 4 łyżki mleka
    • 2 szklanki lodu

    Wymieszaj wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj. Podawaj w szklance o pojemności 480ml.

    Blueberry Smoothie

    • 60 ml syropu DVG jagodowego
    • 4 łyżki zimnego mleka
    • 1 szklanka lodu
    • 1/2 szklanki jogurtu naturalnego
    • świeże maliny i jagody

    Umieść składniki w blenderze i miksuj aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Podawaj w szklance o pojemności 480ml.

    Caramel Flavoured Coffee

    • 15 ml -30 ml syropu DVG karmelowego
    • 250 ml świeżo parzona kawa

    Dodaj syrop do kawy i zamieszaj. Podawaj w szklance o pojemności 300ml.

    Caramel Granita

    • 750 ml syropu DVG karmelowego
    • 480 ml mleka
    • 2250 ml wody

    Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180 ml.

    Newsletter

    QR Code

    Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

    Współpracujemy z:

    apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec