Banoffee Shake

  • 30 ml syropu Simply Banoffee
  • 100 ml zimnego mleka
  • 2 gałki lodów waniliowych
  • lód w kostkach
Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Podawaj w 300 ml szklance.

Chestnut Praline Latte

  • 30 ml syropu Simply Chestnut Praline
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko
  • sos DVG karmelowy
Wlej syrop do 360 ml szklanki. Dodaj espresso i spienione mleko. Udekoruj bitą śmietaną i polewą karmelową.

FRENCH STEAMER

  • 20 ml syropu Simply French Vanilla
  • 10 ml syropu Simply Maple Spice
  • 240 ml zimnego mleka
  • mielony kardamon
Wlej syropy do 300 ml szklanki. Spień mleko i dodaj do syropu. Zamieszaj. Górę delikatnie posyp kardamonem.

Spiced Butterscotch Latte

  • 15 ml syropu Simply Butterscotch
  • 15 ml syropu Simply cynamonowego
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko
Wlej syropy do 360 ml szklanki, dodaj espresso, a następnie spienione mleko.

MINT GRANITA

  • 1000 ml syropu DaVinci miętowego
  • 2250ml wody
Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.

Mint Latte

  • 20 ml syropu DaVinci miętowego
  • 10 ml sosu DVG czekoladowego
  • 30 ml espresso
  • zimne mleko
Wlej syrop oraz sos do 180ml szklanki, dodaj espresso i uzupełnij świeżo spienionym mlekiem. Wymieszaj.

Raspberry Milk

  • 60 ml syropu DaVinci malinowego (Raspberry)
  • zimne mleko
  • lód w kostkach
Wypełnij dużą szklankę lodem do 3/4 objętości, dodaj syrop, zimne mleko i dobrze wymieszaj. Podawaj w szklance o pojemności 480ml.

Red Refreshment

  • 30 ml syropu Stasero malinowego (Raspberry)
  • 30 ml syropu Stasero miętowego (Peppermint)
  • 60 ml zimnego mleka
  • 3 gałki lodów malinowych
  • bita śmietana i listki mięty do dekoracji
Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze do uzyskania jednolitej masy, udekoruj bitą śmietaną i listkami mięty.

ICED TEA RED

  • 1 torebka herbaty Bradley’s TB Strawberry
  • 200 ml wrzątku
  • lód w kostkach
  • 1-2 świeże, pokrojone w ćwiartki truskawki
  • syrop DVG kiwi do smaku
Zalej torebkę herbaty gorącą wodą i pozostaw na 5 min. Do 300 ml szklanki wrzuć lód, dodaj wywar herbaciany i kawałki truskawki.  Zgodnie z preferencjami, dodaj syrop.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec