Caramello Latte

  • 15 ml syropu DVG Irish Cream
  • 15 ml syropu DVG Amaretto
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko

Wlej do wysokiej szklanki syropy, dodaj spienione mleko, a na końcu espresso.
Uzyskasz pyszne latte warstwowe.

Cherry Lemonade Spritzer

  • 4 łyżeczki syropu DVG wiśniowego (Cherry)
  • plasterki cytryny lub jagody
  • 1/2 szklanki świeżego soku z cytryny
  • 1/2 szklanki cukru pudru
  • lód w kostkach
  • 4 szklanki wody gazowanej 

Wymieszaj cukier z cytryną, szklanką wody gazowanej oraz łyżeczką syropu. Wypełnij cztery szklane puchary lodem. Dobrze wymieszaj i udekoruj plasterkami cytryny lub jagodami. 

Chocolate Caramel Flavoured Coffee

  • 15ml syropu DVG czekoladowy
  • 15ml syropu DVG karmelowy
  • świeżo parzona kawa

Dodaj syropy do świeżo zaparzonej kawy. Podawaj w szklance o pojemności 360ml.

CHOCOLATE CHERRY SHAKE

  • 1 miarka czekoladowej bazy shake Simply 
  • 8 ml syropu wiśniowego DVG (cherry)
  • 150 ml mleka
  • 5 kostek lodu
  • bita śmietana
Zmiksuj wszystkie składniki w blenderze. Podawaj w 250 ml szklance. Udekoruj bitą śmietaną.

Chocolate Milk

  • 60 ml syropu DVG czekoladowego
  • zimne mleko
  • lód

Wypełnij 480 ml szklankę lodem do 3/4 objętości, dodaj syrop, zimne mleko i dobrze wymieszaj. 

Chocolate Slush

  • 60 ml syropu DVG czekoladowego
  • 4 łyżki mleka
  • 2 szklanki lodu

Umieść wszystkie składniki w blenderze i dokładnie zmiksuj. Podawaj w szklance o pojemności 480 ml.

Cinachoc milk

  • 15 ml syropu DVG cynamonowego
  • 15 ml syropu DVG biała czekolada
  • 240 ml zimnego mleka
  • posypka wiórki czekoladowe

Umieść wszystkie składniki w blenderze i dokładnie zmiksuj. Podawaj w szklance o pojemności 480ml. Na koniec użyj posypki wiórki czekoladowe.

Cinnamon latte

  • 15 ml syropu DVG cynamonowego
  • 10ml syropu DVG jabłkowego (Apple)
  • 20ml sosu DVG karmelowego
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko
  • posypka cynamonowa beza

Do szklanki o pojemności 360ml wlej syropy oraz mleko. Dodaj espresso i wymieszaj. Wlej spienione mleko, udekoruj cynamonową bezą i sosem karmelowym.

Cup a Cabana

  • 30 ml sosu DVG czekoladowego
  • 7ml syropu DVG kokosowego
  • 1 łyżka brązowego cukru
  • 1 espresso (30 ml)
  • mleko
  • lód

Do szklanki o pojemności 360 ml dodaj lód a następnie sos czekoladowy. W shakerze wymieszaj brązowy cukier, syrop kokosowy i mleko. Wlej wszystko do szklanki, a na koniec dodaj espresso.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec