ICE RASPBERRYCHOCOLATE
- 40 g czekolady w proszku Simply
- 20 ml syropu DVG malinowego
- 120 ml zimnego mleka
- 2 gałki lodów waniliowych
- lód w kostkach
ICED CHOCOLATE CLASSIC
- 30 g czekolady w proszku Simply
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml sosu DVG czekoladowego
- lód w kostkach
- bita śmietana
- posypka z wiórków z mlecznej czekolady
- posypka z wiórków z gorzkiej czekolady
SUMMER CHOCO LATE
- 40 g czekolady w proszku Simply
- 200 ml zimnego mleka
- 30 ml syropu DVG pomarańczowego
- szklanka kostek lodu
- bita śmietana
- skórka pomarańczy
ICED COCONUT FRAPPE
- 15 ml syropu DVG kokosowego
- 2 espresso (60 ml)
- 200 ml frappe DVG Vanilla Creme
- lód w kostkach
- sos DVG czekoladowy
VANILLA FRAPPE
- 200 ml frappe DVG Vanilla Creme
- 30 ml espresso
- lód w kostkach
- sos DVG biała czekolada do dekoracji
BLUEBERRY FRAPPE
- 30 g bazy White Chocolate Frappe Simply
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml syropu jagodowego Simply (Blueberry)
- lód w kostkach
Zmiksuj wszystkie składniki przy użyciu blendera az do uzyskania jednolitej konsystencji.
CHOCOLATE CARAMEL FRAPPE
- 30 g White Chocolate Frappe Powder
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml sosu DVG karmelowego
- szklanka kostek lodu
- posypka kostki karmelowe
Proszek frappe zmieszaj z mlekiem. Dodaj lód i sos, zmiksuj w blenderze. Podawaj udekorowane karmelowymi kostkami.
Chocolate Orange Sundae Frappe
- 30 g White Chocolate Frappe Powder
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml sosu DVG czekoladowego
- 10 ml syropu Simply pomarańczowego
- szklanka kostek lodu
- posypka z czekoladowych wiórków
Wymieszaj proszek frappe z mlekiem. Dodaj sos, syrop i lód, a następnie zmiksuj wszystko w blenderze. Udekoruj górę czekoladowymi wiórkami.
Double Chocolate Frappe
- 30 g Chocolate Frappe Powder
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml sosu DVG czekoladowego
- lód w kostkach
- posypka Mini Curls Plain Chocolate
Podkategorie
Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!