Dark Macadamia Latte

  • 30 ml sosu STASERO Kahava
  • 7 ml syropu DVG orzechowego macadamia (Macadamia Nut)
  • 1 espresso (30 ml)
  • 325 ml zimnego mleka
Do 400 ml szklanki wlej podgrzane mleko i dodaj syrop oraz wlej espresso. Zamieszaj i udekoruj sosem.

KAHAVA STEAMER

  • 30ml sosu STASERO Kahava
  • 200ml mleka
Podgrzej mleko i przelej do 250 ml szklanki. Dodaj sos truskawkowy. Wymieszaj i podawaj.

SNOWY ICED VANILLA FRAPPE

  • 25 ml sosu Stasero Kahava
  • 7 ml syropu DVG French Vanilla
  • 1 espresso (30 ml)
  • 100 ml zimnego mleka
  • szklanka lodu w kostkach
  • gałka lodów waniliowych
  • wiórki czekoladowe
Ok. 360 ml szklankę udekoruj na ściankach sosem czekoladowym. Do blendera wrzuć lód, dodaj syrop, espresso i mleko. Zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Wlej do szklanki. Udekoruj gałką lodów i wiórkami czekoladowymi.

Czereśnie Koktajlowe

Czereśnie Koktajlowe

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec