Exotic Fruits

  • 140 ml smoothie owoce egzotyczne DaVinci
  • 50 ml wody
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszony banan
  • posypka suszony ananas

Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Udekoruj suszonymi owocami. 

MANGO

  • 140 ml smoothie mango DaVinci
  • 50 ml jogurtu naturalnego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone mango

Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze do uzyskania jednolitej konsystencji. Podawaj w ok. 360 ml szklance.

STRAWBERRY / BANANA

  • 140 ml smoothie bananowo-truskawkowe DaVinci
  • 50 ml soku jabłkowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone truskawki

Umieść wszystkie składniki w blenderze a następnie zmiksuj na jednolitą masę. Udekoruj suszoną truskawką.

Blueberry / Blackberry

  • 140 ml smoothie Simply borówka - jeżyna (Blueberry Blackberry)
  • 50 ml jogurtu naturalnego
  • kulka lodów waniliowych
  • szklanka kostek lodu

Zmiksuj wszystkie składniki w blenderze do uzyskania jednolitej konsystencji. Podawaj w 300 ml szklance.

Mango

  • 140 ml smoothie Simply mango
  • 50 ml jogurtu naturalnego /mleka
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone mango

Umieść wszystkie składniki w blenderze. Miksuj do uzyskania jednolitej masy. Podawaj w 360 ml szklance.

Raspberry

  • 140 ml smoothie Simply malina (Raspberry)
  • 50 ml schłodzonej mocnej herbaty
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone maliny

Wszystkie składnik umieść w blenderze i zmiksuj do uzyskania jednolitej masy. Podawaj w 360 ml szklance. Udekoruj suszonymi malinami.

Strawberry / Banana

  • 140 ml smoothie Simply truskawkowo-bananowe (Strawberry Banana)
  • 50 ml soku jabłkowego
  • szklanka kostek lodu
  • posypka suszone truskawki

Umieść wszystkie składniki w blenderze. Miksuj do uzyskania jednolitej konsystencji. Podawaj w ok. 360 ml szklance. Udekoruj suszoną truskawką.

Choco Cherry

  • 20 ml syropu DVG wiśniowego
  • 240 ml czekolady Premium DVG
  • bita śmietana
  • posypka czekoladowe kuleczki
Wlej syropy do 360 ml szklanki. Spień czekoladę i dodaj do szklanki. Zamieszaj. Udekoruj bitą śmietana i czekoladowymi kuleczkami.

CHOCOLATE SHOW

  • 15 ml syropu DVG waniliowego
  • 15 ml syropu DVG miodowego
  • 90 ml czekolady Premium DVG
  • 100 ml zimnego mleka
  • bita śmietana
  • sos DVG czekoladowy do dekoracji
Wlej syropy do 360 ml szklanki. Spień czekoladę zmieszaną z mlekiem i dodaj do szklanki. Wymieszaj. Udekoruj bitą śmietana i sosem czekoladowym.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec