Syropy DaVinci Gourmet

Jedne z najlepszych i najchętniej wybieranych przez baristów syropów na świecie.

GWNA SYROPY DA VINCHI2
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. Kup na allegro

O syropach DaVinci Gourmet



Hazelnut

Jedne z najlepszych i najchętniej wybieranych przez baristów syropów na świecie. Stworzone specjalnie z myślą o napojach gorących, pozostają stabilne zarówno w wysokiej jak i niskiej temperaturze, nie rozwarstwiają się i nie warzą mleka.

DaVinci Gourmet wprowadził, także linię syropów bez cukru. Tylko teraz możesz delektować się tym samym wspaniałym smakiem bez obaw o kalorie! Do słodzenia syropów, użyto specjalnie przygotowanego słodzika SPLENDA®. Wytwarza się go na bazie prawdziwego cukru, dlatego zachowuje jego smak.

Na każdą butelkę, można nakręcić pompkę. Dzięki temu rozwiązaniu, syropy mogą być precyzyjnie dozowane i są zawsze gotowe do użycia.


Opakowanie zbiorcze:
1 L - 6 szt.

big

Dostępne smaki DVG

Syropy klasyczne  Syropy bez cukru
spiced

Spiced Chai

Kojąca kombinacja czarnej herbaty, miodu i aromatycznych przypraw. Szczególnego smaku dodają nuty cynamonu, wanilii, imbiru, goździków i kardamonu. Idealne połączenie smaków, które nie jest zbyt słodkie ani zbyt pikantne!
Almond
Amaretto
Banana
Butterscotch
Caramel
Chocolate
Chocolate Mint
Cinnamon
Coconut
English Toffee Nut
French Vanilla
Gingerbread
Hazelnut
Honeycomb
Irish Cream
Orange
Peach
Raspberry
Salted Caramel
Strawberry
Tiramisu
Vanilla
White Chocolate
Caramel
Hazelnut
Vanilia
Syropy herbaciane
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/EXHIBIT-B---wbc-sponsor-logogk-is-256.pnglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Amarettogk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Canellegk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Caramelgk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Chocolatgk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Irish-creamgk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Noisette-01gk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Noisette-02-gk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Spiced-chaigk-is-256.jpglink
«
»
Prev Next

Chocolate Slush

  • 60 ml syropu DVG czekoladowego
  • 4 łyżki mleka
  • 2 szklanki lodu

Umieść wszystkie składniki w blenderze i dokładnie zmiksuj. Podawaj w szklance o pojemności 480 ml.

Caramel Granita

  • 750 ml syropu DVG karmelowego
  • 480 ml mleka
  • 2250 ml wody

Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180 ml.

Cinachoc milk

  • 15 ml syropu DVG cynamonowego
  • 15 ml syropu DVG biała czekolada
  • 240 ml zimnego mleka
  • posypka wiórki czekoladowe

Umieść wszystkie składniki w blenderze i dokładnie zmiksuj. Podawaj w szklance o pojemności 480ml. Na koniec użyj posypki wiórki czekoladowe.

Berry Lemonade

  • 30 ml - 60 ml syropu DVG truskawkowego (Strawberry)
  • 30 ml - 60 ml syropu DVG malinowego (Raspberry)
  • 1 szklanka lemoniady
  • lód

Wypełnij dużą szklankę lodem do 3/4 objętości, dodaj lemoniadę i syropy, dobrze wymieszaj. Przepis dla szklanek o pojemności 480ml.

Cup a Cabana

  • 30 ml sosu DVG czekoladowego
  • 7ml syropu DVG kokosowego
  • 1 łyżka brązowego cukru
  • 1 espresso (30 ml)
  • mleko
  • lód

Do szklanki o pojemności 360 ml dodaj lód a następnie sos czekoladowy. W shakerze wymieszaj brązowy cukier, syrop kokosowy i mleko. Wlej wszystko do szklanki, a na koniec dodaj espresso.

Caramello Latte

  • 15 ml syropu DVG Irish Cream
  • 15 ml syropu DVG Amaretto
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko

Wlej do wysokiej szklanki syropy, dodaj spienione mleko, a na końcu espresso.
Uzyskasz pyszne latte warstwowe.

Almond Latte Granita

  • 750 ml syropu DVG migdałowego (Almond)
  • 900 ml espresso
  • 2250 ml wody

Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.

Almond Cappuccino

  • 7 ml syropu DVG migdałowego (Almond / Amaretto)
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko

Umieść wszystkie składniki w ok. 180 ml filiżance i dobrze wymieszaj. 

Caramel Flavoured Coffee

  • 15 ml -30 ml syropu DVG karmelowego
  • 250 ml świeżo parzona kawa

Dodaj syrop do kawy i zamieszaj. Podawaj w szklance o pojemności 300ml.

CHOCOLATE CHERRY SHAKE

  • 1 miarka czekoladowej bazy shake Simply 
  • 8 ml syropu wiśniowego DVG (cherry)
  • 150 ml mleka
  • 5 kostek lodu
  • bita śmietana
Zmiksuj wszystkie składniki w blenderze. Podawaj w 250 ml szklance. Udekoruj bitą śmietaną.

SPICED CHAI LATTE

  • 30 ml syropu DVG Spiced Chai
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko

Do wysokiej szklanki wlej syrop, dodaj espresso, a na końcu uzupełnij spienionym mlekiem. 

Cinnamon latte

  • 15 ml syropu DVG cynamonowego
  • 10ml syropu DVG jabłkowego (Apple)
  • 20ml sosu DVG karmelowego
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko
  • posypka cynamonowa beza

Do szklanki o pojemności 360ml wlej syropy oraz mleko. Dodaj espresso i wymieszaj. Wlej spienione mleko, udekoruj cynamonową bezą i sosem karmelowym.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec