O syropach DaVinci Gourmet
|
Jedne z najlepszych i najchętniej wybieranych przez baristów syropów na świecie. Stworzone specjalnie z myślą o napojach gorących, pozostają stabilne zarówno w wysokiej jak i niskiej temperaturze, nie rozwarstwiają się i nie warzą mleka. |
|
Dostępne smaki DVG
Syropy klasyczne | Syropy bez cukru |
Spiced ChaiKojąca kombinacja czarnej herbaty, miodu i aromatycznych przypraw. Szczególnego smaku dodają nuty cynamonu, wanilii, imbiru, goździków i kardamonu. Idealne połączenie smaków, które nie jest zbyt słodkie ani zbyt pikantne! |
|||
Almond Amaretto Banana Butterscotch Caramel Chocolate Chocolate Mint Cinnamon Coconut |
English Toffee Nut French Vanilla Gingerbread Hazelnut Honeycomb Irish Cream Orange Peach Raspberry |
Salted Caramel Strawberry Tiramisu Vanilla White Chocolate |
Caramel Hazelnut Vanilia |
||
Syropy herbaciane | |||||
Ananasowa Samba
Całość zmiksować w blenderze.
Gor3 pompki syropu Mulled Fruit
Blueberry Smoothie
- 60 ml syropu DVG jagodowego
- 4 łyżki zimnego mleka
- 1 szklanka lodu
- 1/2 szklanki jogurtu naturalnego
- świeże maliny i jagody
Umieść składniki w blenderze i miksuj aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Podawaj w szklance o pojemności 480ml.
Chocolate Caramel Flavoured Coffee
- 15ml syropu DVG czekoladowy
- 15ml syropu DVG karmelowy
- świeżo parzona kawa
Dodaj syropy do świeżo zaparzonej kawy. Podawaj w szklance o pojemności 360ml.
Cherry Lemonade Spritzer
- 4 łyżeczki syropu DVG wiśniowego (Cherry)
- plasterki cytryny lub jagody
- 1/2 szklanki świeżego soku z cytryny
- 1/2 szklanki cukru pudru
- lód w kostkach
- 4 szklanki wody gazowanej
Wymieszaj cukier z cytryną, szklanką wody gazowanej oraz łyżeczką syropu. Wypełnij cztery szklane puchary lodem. Dobrze wymieszaj i udekoruj plasterkami cytryny lub jagodami.
Almond Cappuccino
- 7 ml syropu DVG migdałowego (Almond / Amaretto)
- 1 espresso (30 ml)
- spienione mleko
Umieść wszystkie składniki w ok. 180 ml filiżance i dobrze wymieszaj.
Chocolate Milk
- 60 ml syropu DVG czekoladowego
- zimne mleko
- lód
Wypełnij 480 ml szklankę lodem do 3/4 objętości, dodaj syrop, zimne mleko i dobrze wymieszaj.
Caramel Flavoured Coffee
- 15 ml -30 ml syropu DVG karmelowego
- 250 ml świeżo parzona kawa
Dodaj syrop do kawy i zamieszaj. Podawaj w szklance o pojemności 300ml.
Cup a Cabana
- 30 ml sosu DVG czekoladowego
- 7ml syropu DVG kokosowego
- 1 łyżka brązowego cukru
- 1 espresso (30 ml)
- mleko
- lód
Do szklanki o pojemności 360 ml dodaj lód a następnie sos czekoladowy. W shakerze wymieszaj brązowy cukier, syrop kokosowy i mleko. Wlej wszystko do szklanki, a na koniec dodaj espresso.
SPICED CHAI LATTE
- 30 ml syropu DVG Spiced Chai
- 1 espresso (30 ml)
- spienione mleko
Do wysokiej szklanki wlej syrop, dodaj espresso, a na końcu uzupełnij spienionym mlekiem.
MALINOWO-KOKOSOWY SHAKE
1 miarka malinowej bazy shake Simply
Blueberry Slush
- 60 ml syropu DVG jagodowego
- 4 łyżki mleka
- 2 szklanki lodu
Wymieszaj wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj. Podawaj w szklance o pojemności 480ml.
Banana Granita
- 750 ml syropu DVG bananowego (Banana)
- 2250 ml wody
Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.
Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!