Syropy DaVinci Gourmet

Jedne z najlepszych i najchętniej wybieranych przez baristów syropów na świecie.

GWNA SYROPY DA VINCHI2
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. Kup na allegro

O syropach DaVinci Gourmet



Hazelnut

Jedne z najlepszych i najchętniej wybieranych przez baristów syropów na świecie. Stworzone specjalnie z myślą o napojach gorących, pozostają stabilne zarówno w wysokiej jak i niskiej temperaturze, nie rozwarstwiają się i nie warzą mleka.

DaVinci Gourmet wprowadził, także linię syropów bez cukru. Tylko teraz możesz delektować się tym samym wspaniałym smakiem bez obaw o kalorie! Do słodzenia syropów, użyto specjalnie przygotowanego słodzika SPLENDA®. Wytwarza się go na bazie prawdziwego cukru, dlatego zachowuje jego smak.

Na każdą butelkę, można nakręcić pompkę. Dzięki temu rozwiązaniu, syropy mogą być precyzyjnie dozowane i są zawsze gotowe do użycia.


Opakowanie zbiorcze:
1 L - 6 szt.

big

Dostępne smaki DVG

Syropy klasyczne  Syropy bez cukru
spiced

Spiced Chai

Kojąca kombinacja czarnej herbaty, miodu i aromatycznych przypraw. Szczególnego smaku dodają nuty cynamonu, wanilii, imbiru, goździków i kardamonu. Idealne połączenie smaków, które nie jest zbyt słodkie ani zbyt pikantne!
Almond
Amaretto
Banana
Butterscotch
Caramel
Chocolate
Chocolate Mint
Cinnamon
Coconut
English Toffee Nut
French Vanilla
Gingerbread
Hazelnut
Honeycomb
Irish Cream
Orange
Peach
Raspberry
Salted Caramel
Strawberry
Tiramisu
Vanilla
White Chocolate
Caramel
Hazelnut
Vanilia
Syropy herbaciane
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/EXHIBIT-B---wbc-sponsor-logogk-is-256.pnglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Amarettogk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Canellegk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Caramelgk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Chocolatgk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Irish-creamgk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Noisette-01gk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Noisette-02-gk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Spiced-chaigk-is-256.jpglink
«
»
Prev Next

Cinnamon latte

  • 15 ml syropu DVG cynamonowego
  • 10ml syropu DVG jabłkowego (Apple)
  • 20ml sosu DVG karmelowego
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko
  • posypka cynamonowa beza

Do szklanki o pojemności 360ml wlej syropy oraz mleko. Dodaj espresso i wymieszaj. Wlej spienione mleko, udekoruj cynamonową bezą i sosem karmelowym.

Banana Granita

  • 750 ml syropu DVG bananowego (Banana)
  • 2250 ml wody

Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.

Cup a Cabana

  • 30 ml sosu DVG czekoladowego
  • 7ml syropu DVG kokosowego
  • 1 łyżka brązowego cukru
  • 1 espresso (30 ml)
  • mleko
  • lód

Do szklanki o pojemności 360 ml dodaj lód a następnie sos czekoladowy. W shakerze wymieszaj brązowy cukier, syrop kokosowy i mleko. Wlej wszystko do szklanki, a na koniec dodaj espresso.

Ananasowa Samba

  • 150 ml smoothie Annas i Marakuja
  • 50 ml mleka kokosowego
  • łyżka nasion chia
  • 1 cm startego imbiru
  • 10 kostek lodu

  • Całość zmiksować w blenderze. 

    Gor3 pompki syropu Mulled Fruit

    Almond Latte Granita

    • 750 ml syropu DVG migdałowego (Almond)
    • 900 ml espresso
    • 2250 ml wody

    Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.

    Almond Cappuccino

    • 7 ml syropu DVG migdałowego (Almond / Amaretto)
    • 1 espresso (30 ml)
    • spienione mleko

    Umieść wszystkie składniki w ok. 180 ml filiżance i dobrze wymieszaj. 

    Chocolate Milk

    • 60 ml syropu DVG czekoladowego
    • zimne mleko
    • lód

    Wypełnij 480 ml szklankę lodem do 3/4 objętości, dodaj syrop, zimne mleko i dobrze wymieszaj. 

    Caramello Latte

    • 15 ml syropu DVG Irish Cream
    • 15 ml syropu DVG Amaretto
    • 1 espresso (30 ml)
    • spienione mleko

    Wlej do wysokiej szklanki syropy, dodaj spienione mleko, a na końcu espresso.
    Uzyskasz pyszne latte warstwowe.

    Davinccino

    • 10 ml syropu DVG cynamonowego
    • 10 ml syropu DVG Amaretto
    • 1 espresso (30 ml)
    • spienione mleko
    • plasterki migdałów do dekoracji

    Do szklanki o pojemności 180ml wlej syropy, a następnie dodaj espresso. Na koniec wlej mleko, a całość posyp migdałami.

    MALINOWO-KOKOSOWY SHAKE

    1 miarka malinowej bazy shake Simply

  • 8ml syropu kokosowego DaVinci
  • 150ml mleka
  • 5 kostek lodu
  • Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze do uzyskania jednolitej konsystencji.

    Cinachoc milk

    • 15 ml syropu DVG cynamonowego
    • 15 ml syropu DVG biała czekolada
    • 240 ml zimnego mleka
    • posypka wiórki czekoladowe

    Umieść wszystkie składniki w blenderze i dokładnie zmiksuj. Podawaj w szklance o pojemności 480ml. Na koniec użyj posypki wiórki czekoladowe.

    CHOCOLATE CHERRY SHAKE

    • 1 miarka czekoladowej bazy shake Simply 
    • 8 ml syropu wiśniowego DVG (cherry)
    • 150 ml mleka
    • 5 kostek lodu
    • bita śmietana
    Zmiksuj wszystkie składniki w blenderze. Podawaj w 250 ml szklance. Udekoruj bitą śmietaną.

    Newsletter

    QR Code

    Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

    Współpracujemy z:

    apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec