Syropy DaVinci Gourmet

Jedne z najlepszych i najchętniej wybieranych przez baristów syropów na świecie.

GWNA SYROPY DA VINCHI2
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. Kup na allegro

O syropach DaVinci Gourmet



Hazelnut

Jedne z najlepszych i najchętniej wybieranych przez baristów syropów na świecie. Stworzone specjalnie z myślą o napojach gorących, pozostają stabilne zarówno w wysokiej jak i niskiej temperaturze, nie rozwarstwiają się i nie warzą mleka.

DaVinci Gourmet wprowadził, także linię syropów bez cukru. Tylko teraz możesz delektować się tym samym wspaniałym smakiem bez obaw o kalorie! Do słodzenia syropów, użyto specjalnie przygotowanego słodzika SPLENDA®. Wytwarza się go na bazie prawdziwego cukru, dlatego zachowuje jego smak.

Na każdą butelkę, można nakręcić pompkę. Dzięki temu rozwiązaniu, syropy mogą być precyzyjnie dozowane i są zawsze gotowe do użycia.


Opakowanie zbiorcze:
1 L - 6 szt.

big

Dostępne smaki DVG

Syropy klasyczne  Syropy bez cukru
spiced

Spiced Chai

Kojąca kombinacja czarnej herbaty, miodu i aromatycznych przypraw. Szczególnego smaku dodają nuty cynamonu, wanilii, imbiru, goździków i kardamonu. Idealne połączenie smaków, które nie jest zbyt słodkie ani zbyt pikantne!
Almond
Amaretto
Banana
Butterscotch
Caramel
Chocolate
Chocolate Mint
Cinnamon
Coconut
English Toffee Nut
French Vanilla
Gingerbread
Hazelnut
Honeycomb
Irish Cream
Orange
Peach
Raspberry
Salted Caramel
Strawberry
Tiramisu
Vanilla
White Chocolate
Caramel
Hazelnut
Vanilia
Syropy herbaciane
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/EXHIBIT-B---wbc-sponsor-logogk-is-256.pnglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Amarettogk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Canellegk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Caramelgk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Chocolatgk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Irish-creamgk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Noisette-01gk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Noisette-02-gk-is-256.jpglink
https://ciechan.pl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajdery.davinci.Da-Vinci-Spiced-chaigk-is-256.jpglink
«
»
Prev Next

SPICED CHAI LATTE

  • 30 ml syropu DVG Spiced Chai
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko

Do wysokiej szklanki wlej syrop, dodaj espresso, a na końcu uzupełnij spienionym mlekiem. 

Cherry Lemonade Spritzer

  • 4 łyżeczki syropu DVG wiśniowego (Cherry)
  • plasterki cytryny lub jagody
  • 1/2 szklanki świeżego soku z cytryny
  • 1/2 szklanki cukru pudru
  • lód w kostkach
  • 4 szklanki wody gazowanej 

Wymieszaj cukier z cytryną, szklanką wody gazowanej oraz łyżeczką syropu. Wypełnij cztery szklane puchary lodem. Dobrze wymieszaj i udekoruj plasterkami cytryny lub jagodami. 

Banana Granita

  • 750 ml syropu DVG bananowego (Banana)
  • 2250 ml wody

Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.

Chocolate Milk

  • 60 ml syropu DVG czekoladowego
  • zimne mleko
  • lód

Wypełnij 480 ml szklankę lodem do 3/4 objętości, dodaj syrop, zimne mleko i dobrze wymieszaj. 

Blueberry Slush

  • 60 ml syropu DVG jagodowego
  • 4 łyżki mleka
  • 2 szklanki lodu

Wymieszaj wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj. Podawaj w szklance o pojemności 480ml.

Almond Cappuccino

  • 7 ml syropu DVG migdałowego (Almond / Amaretto)
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko

Umieść wszystkie składniki w ok. 180 ml filiżance i dobrze wymieszaj. 

DaVinci Gourmet Kostki Lodu

  • 7 ml syropu DVG malinowego (Raspberry)
  • 7 ml syropu DVG truskawkowy (Strawberry)
  • świeże truskawki
  • świeże maliny
  • woda

Wymieszaj delikatnie wszystkie składniki, wlej do pojemników na lód, po czym umieść w zamrażarce aż do zamrożenia. 

Chocolate Caramel Flavoured Coffee

  • 15ml syropu DVG czekoladowy
  • 15ml syropu DVG karmelowy
  • świeżo parzona kawa

Dodaj syropy do świeżo zaparzonej kawy. Podawaj w szklance o pojemności 360ml.

Caramel Flavoured Coffee

  • 15 ml -30 ml syropu DVG karmelowego
  • 250 ml świeżo parzona kawa

Dodaj syrop do kawy i zamieszaj. Podawaj w szklance o pojemności 300ml.

Blueberry Smoothie

  • 60 ml syropu DVG jagodowego
  • 4 łyżki zimnego mleka
  • 1 szklanka lodu
  • 1/2 szklanki jogurtu naturalnego
  • świeże maliny i jagody

Umieść składniki w blenderze i miksuj aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Podawaj w szklance o pojemności 480ml.

Caramello Latte

  • 15 ml syropu DVG Irish Cream
  • 15 ml syropu DVG Amaretto
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko

Wlej do wysokiej szklanki syropy, dodaj spienione mleko, a na końcu espresso.
Uzyskasz pyszne latte warstwowe.

Almond Latte Granita

  • 750 ml syropu DVG migdałowego (Almond)
  • 900 ml espresso
  • 2250 ml wody

Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec