Choco Cherry
- 20 ml syropu DVG wiśniowego
- 240 ml czekolady Premium DVG
- bita śmietana
- posypka czekoladowe kuleczki
CHOCOLATE SHOW
- 15 ml syropu DVG waniliowego
- 15 ml syropu DVG miodowego
- 90 ml czekolady Premium DVG
- 100 ml zimnego mleka
- bita śmietana
- sos DVG czekoladowy do dekoracji
CHOCOLATINUT
- 30 ml syropu DVG Hazelnut
- 180 ml czekolady Premium DVG
- 1 espresso (30 ml)
- bita śmietana
- posypka z orzechów laskowych
CHOCONUT DREAM
- 120 ml czekolady Premium DVG
- 15 ml syropu DVG kokosowego
- 90 ml zimnego mleka
Czekoladę, syrop i mleko wlej do dzbanka, podgrzej za pomocą dyszy. Udekoruj bitą śmietaną.
ICE CHOCO MINT
- 20 ml syropu DVG miętowego
- 200 ml czekolady Premium DVG
- lód w kostkach
- bita śmietana
- posypka czekoladowe rureczki
ICED DELICE
- 120 ml czekolady Premium DVG
- 15 ml syropu DVG Amaretto
- 60 ml zimnego mleka
- schłodzone espresso (30 ml)
- kostki lodu
Wszystkie składniki wlej do blendera i zmiksowuj do uzyskania jednolitej tekstury.
Choco Orient
- 50 g czekolady w proszku Simply
- 220 ml zimnego mleka
- 40 ml syropu DVG Spiced Chai
- posypka cynamonowa beza
HOT ORANGE CHOCOLATE
- 40 g czekolady w proszku Simply
- 20 ml syropu DVG pomarańczowego
- 200 ml zimnego mleka
- pianki mini marshmallows
Czekoladę Simply wymieszaj z odrobiną gorącej wody aż do uzyskania jednolitej masy. Dodaj syrop, wypełnij spienionym mlekiem i dobrze wymieszaj. Udekoruj bitą śmietaną i wiórkami czekolady.
ICE RASPBERRY CHOCOLATE
- 40 g czekolady w proszku Simply
- 20 ml syropu DVG malinowego
- 120 ml zimnego mleka
- 2 gałki lodów waniliowych
- kostki lodu
Przy użyciu blendera zmiksuj wszystkie składniki. Udekoruj bitą śmietaną i świeżymi lub suszonymi malinami.
Podkategorie
Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!