Banoffee Shake

  • 30 ml syropu Simply Banoffee
  • 100 ml zimnego mleka
  • 2 gałki lodów waniliowych
  • lód w kostkach
Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze. Podawaj w 300 ml szklance.

Chestnut Praline Latte

  • 30 ml syropu Simply Chestnut Praline
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko
  • sos DVG karmelowy
Wlej syrop do 360 ml szklanki. Dodaj espresso i spienione mleko. Udekoruj bitą śmietaną i polewą karmelową.

FRENCH STEAMER

  • 20 ml syropu Simply French Vanilla
  • 10 ml syropu Simply Maple Spice
  • 240 ml zimnego mleka
  • mielony kardamon
Wlej syropy do 300 ml szklanki. Spień mleko i dodaj do syropu. Zamieszaj. Górę delikatnie posyp kardamonem.

Spiced Butterscotch Latte

  • 15 ml syropu Simply Butterscotch
  • 15 ml syropu Simply cynamonowego
  • 1 espresso (30 ml)
  • spienione mleko
Wlej syropy do 360 ml szklanki, dodaj espresso, a następnie spienione mleko.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec