EXOTIC ICED TEA

Przygotuj napar herbaciany, zalewając torebkę herbaty wrzątkiem (pozostawić na 5 min).  Do 300 ml szklanki dodaj kolejno: lód, napar herbaciany, plasterki ananasa i syrop. Zamieszaj.

ICED TEA RED CHERRY

  • 1 torebka herbaty Bradley’s Catering English Blend
  • 200 ml wrzątku
  • lód w kostkach
  • 1-2 świeże wiśnie
  • syrop DVG wiśniowy do smaku
Zalej torebkę herbaty wrzątkiem i pozostaw na 5 min. Szklankę o pojemności ok. 300 ml wypełnij do połowy lodem dodaj wywar herbaciany i świeże wiśnie.  Zgodnie z preferencjami, dodaj syrop.

ICED TEA REFRESHMENT

  • 1 torebka herbaty Bradley’s Catering English Blend
  • 200 ml wrzątku
  • lód w kostkach
  • 3 cienkie plasterki jabłka
  • listki mięty
  • syrop DVG jabłkowy do smaku
Zalej torebkę herbaty wrzątkiem i pozostaw na 4 min. Do 300 ml szklanki wrzuć lód, dodaj wywar herbaciany, plasterki jabłka oraz listki mięty. Zgodnie z preferencjami, dodaj syrop.

TRADITIONAL ICED TEA

  • 1 torebka herbaty Bradley’s Catring English Blend
  • 200 ml wrzątku
  • lód w kostkach
  • 2 plasterki świeżej cytryny
  • cukier do smaku
Zalej torebkę z herbata wrzątkiem i pozostaw na 5 min. Do 300 ml szklanki wrzuć lód, zalej herbacianym naparem, dodaj plasterki cytryny.  Zgodnie z preferencjami, dodaj cukier.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec