INDIANSHAKE

  • 20 ml syropu DVG cynamonowego
  • 15 ml syropu DVG miodowego
  • 120 ml herbaty Bradley’s FTO English Blend
  • odrobina cytryny
  • lód w kostkach
Wszystkie składniki zmieszaj przy użyciu shaker’a. Podawaj w 360 ml szklance.

PEAR ICED TEA

  • 1 torebka herbaty Bradley’s FTO English Blend
  • 200 ml wrzątku
  • lód w kostkach
  • 3 cienkie plasterki gruszki
  • syrop DVG cytryna/limonka (lemon/lime)
Zalej torebkę herbaty wrzątkiem i pozostaw na 4 min. Do 300 ml szklanki wrzuć lód, dodaj wywar herbaciany i  plasterki gruszki.  Zgodnie z preferencjami, dodaj syrop.

SUMMER FRUIT ICED TEA

  • 1 torebka herbaty Bradley’s FTO Earl Grey
  • 200 ml wrzątku
  • 2-3 truskawki pokrojone w kostkę
  • listki mięty
  • lód w kostkach
  • syrop DVG malinowy (Raspberry)
Zalej torebkę herbaty wrzątkiem. Pozostaw na 5 min. Przygotuj 300 ml szklankę z lodem, dodaj wywar herbaciany, truskawki oraz miętę.  Dodaj syrop w zależności od preferencji smakowych.

Newsletter

QR Code

Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!

Współpracujemy z:

apro akademia1 ballantines logo black tudor java-coffee-logo Primulatorlogo empik-logo2 blendtec